Påsklov

Det är okej att vara gay.
Solen skiner och jag har för mycket plugg som hindrar mig från att vara ute i påskvärmen.
Jag vill ha lov nu, sommarlov.
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hej
Visst går du på arlandagymnasiet?
Jag hade tänkt att börja nästa år då jag hört att den har en bra musikförening och lärare. Är du med i musikföreningen eller känner någon som går? Jag spelar piano och vill lära mig att komponera, är det bra i musikföreningen och får man lära sig att spela?. Jag har frågat lärarna men som alla andra skolor så säger de att "det är den bästa skolan med bra lärare"
Skulle uppskatta om du kunde ta reda på det
Grymt blogg! ;)

Svar: Hej! yes jag går på arlanda haha :D Jag känner några som går där och de verkar trivas jätte bra! Jaa jag frågar någon om man får lära sig spela för det är jag osäker på :) haha ofc they do.. grazie lol!
ToKsik

2013-04-06 @ 10:22:43
Postat av: ellinorbitch

Om man frågar om hjälp kan man få det, men det finns inga riktiga lärare lr så. Man lär sig i så fall med hjälp från kompisar i föreningen :) Hur in i helvete hittade du hit förresten haha?

2013-04-06 @ 13:19:31
Postat av: Cecilia

Jag var förra året och lyssnade på ett konsert som eleverna spelade tror att det hette vårshow. De var verkligen bra speciell två killar som spelade piano. Hittade bloggen av en slump kollade på internet om Sam i Arlanda.
Men tack för svaren!

Svar: Jaaa de har sådana där shower då och då, det är till och från hur bra det är haha men det är alltid bra stämning och så iaf! Du får väl gå med och raise the bar för föreningen! :D Okej! Jaadå varsågod :)
ToKsik

2013-04-06 @ 14:14:00
Postat av: Cecilia

Vet du när det blir musik konserten som är skola har? Eller redan varit? :)

Svar: Jag har ingen aning, de brukar ha 'konserter' mitt på dagen ibland då och då.. fast jag vet inte om de har ett speciellt schema direkt. De brukar ha vid högtider, typ alla hjärtans dag osv hade de en. Fast nu finns det ju typ inga högtider kvar haha, kolla på whatsuparlanda på facebook för de brukar ibland skriva om uppkommande uppträdandenoch sånt! :)
ToKsik

2013-04-12 @ 20:18:16
Postat av: Cecilia

Tack för hemsidan! Det ska vara en show på kulturum den här torsdag :), tyvärr har man prov hela veckan :/

Svar: Jadå! Haha ahmen det är typiskt..! :(
ToKsik

2013-04-14 @ 19:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback