Alexandra - lite av det bästa

Inser att klockan är alldeles för mycket för lilla mig. Ska borsta tänderna. Ta av mig linserna - på med glasögon - av med glasögon. Öronproppa, av med kläder - på med pyjamas. Haha, you name it.
Ikväll har jag hunnit vara lite med gose-karro. Börjat fylla i USA ansökan! OMG. Only one year left, hopefully. Letat bilder eftersom man helst ska ladda upp bilder på sig själv med sin familj och sig själv med sina vänner. Wonderful people. Lovley people. Kommer sakna människorna i mitt liv sååå mycket! Gäller att spendera galet mycket tid med dom och ta vara på all tid.


jag älskar det här - och så klart, mycket mer!

Frida - Klamydiatest?

På blogg.ses förstasida fanns den här bannern:



Var ju tvungen att kolla vad det egentligen var reklam för, vilket förövrigt var RFSUs klamydiatest, i slutet stod det:



Men ibland kan det nog vara så enkelt, t.ex. när man faktiskt fått klamydia i ögat, vilket min brors flickväns kompis fick. Tja, jag antar att ni kan räkna ut hur det gick till...

Louise - Rätt seg dag

Tja, rätt seg dag idag. Började 8 och hade engelska till kvart i tio sen har vi hål timme till kvart över ett och sen en lektion till, så jag drog hem och plugga lite historia. Duktig som man är. Vi se om man kanske träffar på Love sen eller vad som händer.


Tjej kväll för några dagar sen. :)

Alexandra - om du är rocker är jag idolen


Försöker förstå den där sången, vilket inte lyckas så bra. Men jag&mamma min tog iaf över för en liten stund.

Sen blev det jag och Love.

Även Elli rockade lite. Slut!


Alexandra - heeeeeei

Idag är det fredag. Tjohoo, party time! hehe :) Började 08.30 imorse och slutade runt två. Dagen var riktigt bra, faktiskt den första som jag kände att jag faktiskt trivdes! Åkte hem, plockade vinbär och diggade Bob Marley på rätt hög volym. Plötsligt kommer grannen in genom grinden och det blir "bråk" -.- Hujeda mig, hahaha!
Jag och Anna passade på att spela lite tennis och efter kvällsmys med familjen trampade jag mig iväg på cykeln till stället där folket hänger. Coolt. Ne, men detvar sjukt härligt! Jag träffade väldigt mycket folk, mycket nytt och många kära vänner som jag inte träffat på länge.


snygg-debb, sexiga-love och het-alle.......

Simonkristelkarrolovemarremanskeantonmaxiadamadampetterpetterantonjulia(anna)pernillaemiliarobin jaa, ni förstår :$


Louise- Min dag

Tja, då har man börjat i en ny skola då ;)
Ärligt talat så var denna dag hemsk, jag började 8 men kom 9 för jag var och tog bort tandställningen. Som nu är jävligt skönt att den är borta. Men de som sitter bakom tänderna stör mig som fan, rent ut sagt. Sen så fortsatte dagen med många lektioner ända tills kl 5! Snacka om att påga någon till slutet. Imorgon blir de insamling med klassen för Afrikas Horn med röda korset. Så vi får hoppas att vi får in lite pengar. :)
Har inga bilder på min skoldator så de får bli denna ;)


Jag, Emma och Alle. Kanske inte precis den finaste bilden;)


Alexandra - once upon a time

Morsning korsning. För drygt en vecka sedan var jag och mina två vänner, Ellinor och Lovisa som också bloggar här modeller. Modeller för en dag skulle man kunna säga. Folket litade på oss och vi hade förväntningar och förhoppningar som skulle gå i uppfyllelse. Vi belv proffs sminkade, fick håret fixat och fick bära höstkläder för olika märken som Vero Moda lanserar. Vi åt bakelser som husmodern bakat (åhh vad dom var goda!) och umgick med snygga och super trevligt folk hela dagen, och kvällen. Vi gick på den runda bryggan, cat waklen. Poserade. Detta gjorde vi tre gånger ensamma och en gång tillsammans med alla andra modeller. Sedan åt vi grillar, min och Lovisas familj firade med oss och vi lyssnade på live musik fram till ett. Fasiken vilken grym dag det var! :)

Jag, Alexandra                               Ellinor

Lovisa                 Jag, Alexandra

Lovisa           
Ellinor

Ellinor och jag, Alexandra

The crew

Lite sjömansstrippor, sedan live musik

Puss

Alexandra - heeeei. wazzzuup

Tjenixen tjejer och killar, gamla och unga, snygga och über snygga! ;)
Det är riktigt bra med mig. I helgen tjänade jag mina första riktiga "jobb-pengar". Det var liksom ganska seriöst, hehe. Under de dagar som varit har jag lärt känna personerna i klassen bättre och vi har även börjat ha riktiga lektioner och som tur är verkar schemat alldeles fullkomligt utmärkt!

"Färger i en vind" - Pocahontas
PUSS

Frida - Spånga gymnasium...

... verkar vara nice! Vår mentor, eller vad han nu var, verkar fett bra. I morgon ska vi åka till nått ställe i Kungsängen och paddla drakbåt. På onsdag är det stadsvandring. På torsdag börjar lektionerna. Då var man igång då!

Louise- Allt och inget

Tja, idag har jag inte gjort något speciellt, typ bara städat mitt rum. Verkligen skit intressant. I morgon är det första dagen i skolan. Ska faktiskt bli rätt kul. Annars den här veckan så ska jag på ett möte om att åka ett år till USA. Och sen på torsdag så åker tandställningen bort. Det ska bli så najs att bli av med den. :D


Ett najs träd i england ;)


Frida - Snart så

Lördagen är över. Nu är det morgondagen kvar, som säkert lär bli rätt så lång eftersom att det är en del saker jag ska göra, och sen börjar skolan. My gosh... Jag är inte nervös än (kanske för att jag känner så många som ska börja där) men det kommer väl när det är dags antar jag. Just nu känns det bara asnice! Whoopwhoop, snart är det dags för gymnasiet!! 


Louise: fest i kungsan

Tja, igår va de fest i tunnelbanan vid kungsan. Den var helt okej. Idag blir de nog bara slapp framför tvn. Sen får vi se. :)


Elli och Love på väg in.

Elli, Jag, Love och Alle på väg ner för rulltrappan.

Love, Elli och Ja.

Love elli och Alle ;)


Alexandra - det blir vad man gör det till

Betyder det också att man får vad man vill ha? Inte alltid va? Brukar också talas om att man får vad man förtjänar, men a.. Hinner inte skriva mycket nu. Ska bajsa, och sen dansa. You know, SHAKE SOME ASS!! Wohoooo. Tunnelbane disco nästa. Folk gick på discon för längesedan, jag och mina vänner går nu. Vi och tusentals andra ;) Haha, nu blir det häääärlig kväll :D PUSS

Anna - sommarlov

Hej!
Det är inte ofta jag bloggar här, men ska väl göra det lite oftare i höst. Hade tänkt att berätta lite om mitt sommarlov, inte för att det är slut än.

I början av sommaren åkte jag på språkresa med Hedvig, det var två sjuukt grymma veckor i Torquay. Träffade en massa härligt folk, lärde mig bättre engelska. Kunde inte blivit bättre!
Jag, Clara, Beatrice, Hedvig och Élena

Folket från skolan.

Efter England så åkte jag till landet. Sofia var där i någon vecka eller nåt. Gjorde inget speciellt hade det bara allmänt mys och så.


Sen åkte jag ner med bästavän till Kungshamn. Hade fyra gaalnaa men underbara dagar! Vi åkte båt, badade, gick runt på ''stan'' träffade en massa härligt folk.

Har ingen bild ännu.

Sen återvände jag till landet, Sofia följde med än en gång haha. Gjorde fortfarande inget speciellt, tog det bara lugnt och sånt.


Som toppen av allt åkte jag till Estland med mitt volleyboll lag. Hade det jättebra, förutom att mit fot är sönder. Men det läker så det var nice!


Tack och hej leverpastej.

Frida - biktboken.se

Bikt #952

Jag har sexuella fantasier om en tjej i min kör som redan har en kille. Jag drömmer om att hon ska binda fast mig och piska mig. Helst i en katolsk kyrka.

 

Bikt #940

Jag är vig och brukar stoppa in mina fötter i mitt underliv när jag är upphetsad och ensam.

Bikt #939

Jag brukar fisa hemma hos mina kompisar när de inte märker det, och jag brukar skylla på deras husdjur isåfall om de märker.

 

Bikt #917

Jag har smakat på mitt kiss för att kolla om det var just. Kiss..

Bikt #888

Ibland efter att jag har skitit brukar jag titta ner i toa stolen och känna mig stolt om korven är stor.

Bikt #849

Igår när min pojkvän gick ner på mig så pruttade jag i hans ansikte samtidigt som jag kom. Tycker inte ens synd om honom.


Haha, folk är ju för roliga....

Bikt #939
Jag brukar fisa hemma hos mina kompisar när de inte märker det, och jag brukar skylla på deras husdjur isåfall om de märker

 


Alexandra - sickness

on a high level

Idag fyller, som redan skrivet, vår älskade Kristel år. Happy day! Idag är även den dagen hon flyr Stockholm i hopp om bättre väder. Nejdå nejdå. Hon ska satsa på tennisen och vi alla önskar henne god lycka! :))) Rara flicka har plötsligt blivit så stor. Sexton år. Jösses. Så älskade vän, grattis på födelsedagen och lycka till idag. Stora dagen, hoppas allt bra. Jag vet att vi ses snart, rara vännen min!


Ellinor - 15 Augusti

Grattis Kristel som fyller 16 vackra år idag :))
hoppas du får en jätte bra födelsdag!! :D ♥♥

Alexandra - försvara, man.

Hej jag heter Alexandra, och det är alldeles för många människor i Sverige som bär på samma namn som jag. Punkt slut. Mitt efternamn däremot är vi bara 65 stycken med desamma. Jag har nyss fyllt i en del hälso papper samt personuppgiftspapper och jag måste säga att det är ganska svårt. Frågor kan tex lyda: röker/snusar du och där är svaret enkelt. Ja eller nej. Men när frågor som: har du problem med hörsel/koncentration/inlärning/hösnuva/huvudvärk/oro, ängslan och idrottsskador kommer upp blir det allt svårare att svara ärligt. Dessa var frågor jag var tvungen att kolla med mamma vad hon tyckte, och för henne var det självklara nej på alla. Men hur bedömmer man vad som är problem eller svårigheter? I en annan spalt står det: 
 
                          Flickor                 Ja   Nej                  Pojkar                    Ja   Nej
Mensbesvär                                       Trång förhud
Andra besvär                                      Andra besvär

Där ska jag alltså svara ärligt, igen! Båda dessa frågor är frågor som jag måste reflektera över. Andra besvär... mjo, det har jag nog. Jag menar inte fel på min tarm kanal, bajset alltså, nej nej, även om det må vara strul ibland så bajsar jag nog som man ska. Nej, jag menar saker som tex hypokondri. Jo, det är faktiskt sant. Jag lider av hypokondri. Fråga alla mina vänner, alla som jag känner, så kommer ni få ett ärligt svar av dom! Men tydligen är det inte besvär nog, inte enligt min mamma, och jag antar att mamma är att lita på! Måste också nämna att jag fyllde i att, Nej, jag har inte trång förhud. ;)



Här har ni en bild på mig. Jag är en tjej på 16 vårar, som ska ta gymnasiestarten med språng. Öppensinnad och med glädje ska jag njuta mig igenom tiden som komma skall, och jag lära mig vad tiden har att erbjuda... (: Livet börjar den 17e Augusti.

TJINGPLING-DINGELIDONG


FEST hos mange

tjenare mannen. vi är på gång.




RSS 2.0