2014 var fanimig vackert

 

Året var 1965

Har varit fett kultiverad idag, sett 4 dokumentärfilmer och läst en bok. Livet som arbetssökande rullar på fint, förutom att jag inte har gjort någonting idag som har att göra med jobb. dat prokrastinering. Imorgon ska jag bli intervjuad och äta en semla, sen kanske träna och se fram emot fredag. Möjligen kanske skriva på mitt cv. Jag önskar att det inte var så bekvämt att sitta hemma. 
 

15 januari

Jag är oerhört laddad inför Emmabodafestivalen i sommar, det är långt kvar dock. Mycket annat upprymmande som förhoppningsvis kommer emellan också. Visste ni förresten att det kostar 7 lax att klättra uppför Kebnekaise om man vill ha utrustning/guidning? Kommer ihåg förra året så hade jag tankar om att göra triathlon, hur pinigt är egentligen inte det.
Det kommer hända när helvetet fryser till is, dock ska man aldrig säga aldrig. Men no f-way. 

“But how could you live and have no story to tell?”

 

"The soul is healed by being with children."

 

Best day of my life

Hej.
 
Ser fram emot sommaren men ser också fram emot fredag. Inte för att det händer någonting speciellt men det är närmare än till sommaren och roligare än vad jag gör nu, vilket är ingenting speciellt.
 
 

Not That Kind Of Girl


Fruit, fruit, Tits, tits

 
 
 Städar mitt rum, äter för mycket apelsiner, ser på "parks and recreations". Allt är på topp för tillfället. Räknar ner inför min födelsedag och ser extremt fram emot helgen. Så är läget nu, har ingen lust att blogga egentligen men ville få det gjort i alla fall. Hoppas alla får en fin fortsatt vecka. 



RSS 2.0