Ellinor - 12.33

Grattis till grymma Maria som fyller 16 tjusiga år idag :D
hoppas du får en jätte bra födelsedag! ♥♥


Sedan ännu ett stort fet Grattis till Anna som oxå fyllde 16 vackra år för två dagar sedan,
hoppas du fick en underbar födelsedag! :))) ♥


Ellinor - Har inte setts på ett tag hörrni

vart bilderna på resten är vet jag inte,
men läs listan till höger guys - there you are ♥♥


missing it already ♥ :(

Borde nog sova nu, god natt

loneeeely i have nobooody

vill uut!! pallar inte va hemma...

Några skulle träffas idag oxå... fick jag gå, nej

oplanerat, sent?!, du kan träffa de imorn 
När imorn, om 20 år på återträffen eller?? -.-


Ellinor - 00.21



Ellinor - Gotland med Sarre&MissD

kan inte beskrivas med ett ord,

kul?
legendariskt?
lalligt?
FKB?
(Gotländska för; "Flippare Kör Bara")

ääh, jag vet inte. orkar inte. för trött. ska sluta nu. hejdå

Alexandra - något jag alltid kommer att minnas

Minnen återkommer. Tillfällen och bilder. Citat. Människor! Det här är personer från min f.d skola. Dessa människor kommer jag förmodligen alltid minnas. Jag kommer minnas bra och mindre bra dagar. Stunder. Fina ögonblick. Hemska tillfällen. Men framförallt kommer jag minnas de här människorna som glädjen själv. De har gett mig så mycket. Vissa lärde mig vad jag ska avstå ifrån, andra lärde mig vad som är värt att kämpa för. Många är fina vänner som jag hoppas hålla kontakten med resten av livet. Ni var en del av mig under många många år. Jag har lärt mig mycket under de här åren och utvecklats enormt. Jag slutade inte nian med en klump i magen. Jag slutade med kärlekina för mina närmsta vänner, vänskapsband som jag vet att jag kommer hålla. För så är det. Nu håller jag kontakten för att jag vill, inte för att jag måste. Jag tycker om er! ♥

Alexandra - rara du

Här har ni henne. Min älskade lillasyster.

Alexandra - åfan.. då blidde man en gris dåååååå

Jag har blivit en gris. Helt ärligt. Äter skit. Äter mycket. Tränar inne. Nöffar. Grymtar. Känner mig för tjock. Är lite rosa i hyn (ellerr.....) Käkarna hänger. Jag känner mig lite yr, precis som Emils gris!!!!!!!



This is me. And soon, I'll "smitta dig med grisinfluensan". NÖFFNÖFFNÖFF


Alexandra - you are one in a million.

i still love you.

PicDump #33 – Animais | Haznos - Do Jeito que o Diabo gosta

Alexandra - en kulting

baby, cute, grass, i love pig *-*, pig - inspiring picture on Favim.comAbiBabyCakesI'm BatmanUntitledThe power of art and music.Share? by *kittynn on deviantARTWelcome To Berry Blog: A Chimpanzee Adopts A White Tigeranimal, animals, baby animals, cool, cute, finger - inspiring picture on Favim.comLikes | Tumblr

Såhär känner jag. AWWWWEEE!! SwEeT. mY gOd!

Alexandra - last friday night

Hej kära vänner. Idag, eller igår som man kanske säger, städade jag rent huset och rensade i mitt rum.. Herrevemdunuär! Sen träffade jag Daniel och Anton. Vi badade. Punkt. Nee, ändrade mig. Måste berätta att jag hoppade från 3,5 meters höjd! "WOW", säger ni nu. Men om jag säger att Danne och Anton hoppade från 11 meters höjd, vad säger ni då? "DUBBEL-WOW"? Höhöh :)
Senare på kvällen möttes jag, Debb, Elli, Jeff, Sara, George, GeorgeNr.2, Mayowa, Arman och Arwin! Vi grillade, chillade och åt KEBAB. Heheheh, första kebaben för mig. Yummieeeee!
Igår när jag, Debb och Noa leeeekte.                                   Noaaaa och jag :)))
Bebbboooo min älskling, Noa och en fiiin Alleeeee.           Idag hade vi en lite gullig hund på besök!

Ellinor - Mmhm

imorgon drar jag till Gotland med Sara & Deborah ♥
just nu packar jag & stressar,

solnedgång


var bara tvungen att visa hur extremt fin himmlen var för någon dag sen, sinnes!

..!..

Idag väntar en hel dag noah passning, someone shot me -.-


Alexandra - hjulen på bussen snurrar runt runt runt.

Heeeej alla bebisar. Jag är trött, och ni är säkert också trötta! Häromdagen var jag och Sara på en tur i staden. Fotade, gick längs gatorna och köpte god glass! Igår var vi på fotografiska, för att på kvällen åka hem till Jakob som bor i shottaheeeijti. Ja, det förklarar en del. Vi som över där med annat najs folk och steg upp tidigt imorse för att komma hem en vettig tid. Så idag har vi segat. Käkat pannkakor till frukost, sett film osvosvosvosvo. Puss. Nu är det läggdags!


Alexandra - my religion

Musik är speciellt.

you could eat a bowl of alphabet soup and shit a better argument than that

Alexandra - blir blind när alla lampor lyser


ingen är perfekt. det spelar ingen roll vad, alla har sina brister. kanske märks de tydligt utifrån, kanske måste man krypa under det där täcket. och då märer man. men det är det oftast värt. att komma någon nära, känne en person rikitg bra och veta vart man har varandra i ur och skur, det är väldigt mycket värt! då spelar det ingen koll hur "operfekt" man är eftersom att man kompletterar varandra. två oskyldiga pusselbitar förs samman och bildar en. det är så fint. så fint när det fungerar, men annars också. allt det där, abstrakta grejer. det är så vackert!

Alexandra - vart tog du vägen, kära vän?

Åhhh äntligen kan man ladda upp bilder igen! Just nu är min vän Sara här på besök från Göteborg. För er som är intresserade kan jag berätta att vi träffades i Thailand. Umgicks mycket under x antal dagar. Höll kontakten och nu sitter vi här. Igen :)

Ellinor - 00.08

The final Harry Potter med Debbo snart, om lite sisådär drygt 20 h.

annars har sommarlovet varit upp & ner,
hahh, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. men det rullar väl på antar jag.

ohjuste kom in på det gymnasiet jag ville, Arlanda nästa.

Mitt på natten

Såg nyss The pursiut of happyness där will smiwth och hans son är med. Hans son btw är en jätte duktig skådespelare :O Filmen var jätte bra, börja böla tillochmed ;/ Rekommenderas starkt. Ve att den är gammal, men ändå :)

Alexandra - jag kan inte skilja på

- Martin Luther King, Jr. Quotes. "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin, but by the content of their character."

Hej svej leverpastej

Idag ska vi alla, eller de flesta, träffas och prata. Det var nästan en månad sedan vi sågs allihop :( Men idag ska vi ha en liten tjejkväll :) <3 bilder kommer senare, antagligen av alle ^^

Aloha!

Hej läsare! Idag ska jag, elli och george vara med på Sveriges största Vattenkrig!! haha de kmr bli fett kul :D Senare på kvällen ska jag va med elli och js vi får väl se vad som händer, hahah...

Heeeeej!!!

Hej alla!! Jag är en uttråkad 16 årig som har det tråkigt! ingen av haah kosntigt nog ingen av dessa 13 kan va med mig idag... Någon annan som vill göra nåt kul, kommentera! :D

Alexandra - säger återigen adjö

"Klaga ej över mörkret. Dra ut huvudet ur röven istället" - Mark Levengood

13.39

min älskling och jag <3

Alexandra - A.C

Gissa vad som är irriterande?!?!!?!? Jag kan inte lägga upp videos på ALICE COOPER!! Shit the same. Han var grym. Helt underbar. OTROLIG. OMG, det var såååå bra! :)))

Alexandra - brothers and sisters together we'll make it through

Nedrans. Skrev värsta fina inlägget förut. ElleR? Neee, men skrev om min dag. Min dag har varit en bra dag. Det bästa med dagen stavas Jack. Åh, en underbar liten unge. Min fina kusin. Vi har varit vänner länge nu, men idag äntligen accepterade han vänskapen på en högre nivå. Vi lekte, hoppade studsmatta, busade, fotade och pratade! Så som goda kusiner gör ;) Jag älskar den lilla gossen och inte nog med det. När jag gick bad jag om en kram men fick en våt puss. Sååå fin ♥ Alla mina kusiner och släktingar. Vänner också för den delen är fina dom också!
Här är lite bilder från idag. Vissa redigerade, andra inte. Enjoy!






Med tanke på att jag vill träffa underbara LOVE innan hon åker till Åre, vilket hon gör halv 8 imorgon bitti. Hon som nyss landade från England. Neä nu tappade jag tråden. Vill bara säga att jag nog måste sova om jag ska hinna till henne, runt 7 imotgon bitti, om jag vill träffa henne innan hon försvinner iväg ytterligare någon vecka :'( ♦

Puss och godnatt

Alexandra - everybody is precious. you & me!

Åhhh, har precis sett filmen precious. Grym på alla sätt, hemsk men otrolig! Skrev ett inlägg förut, som inte blev klart.. Det kommer snart upp hära (a) Håll ut!!
Läste 2 kommentare, en från Fridaayyyyy (: Och svar på din fråga, eller snarare det du konstaterat. Ja, jag har möblerat om! :p Och vem du nu är "annonym": Tack så mycket!!!


Bild på släkten i Norrköping! Tycker den känns aningen gammaldags, full av energi och lycka. Därför gillar jag den!

Alexandra - the one and only


Som sagt. The one and only. Den enda som jag. I princip den enda förutom Fridas inlägg nyligen, som bloggar här. Illa av dom andra, hoppas ni som läser uppskattar det jag lägger upp. Mest bilder! :o Måste skriva mer! :)

Jag sa ju att jag skulle skriva mer, men eftersom att jag gillar foton och inte har så jätte mycket att skriva här och nu, så får ni i alla fall lite bilder. Bilder som jag hoppas att ni aldrig förut sett, inte här.


Alexandra - det blev annat men endååååååå


Frida

52. Dagar. Kvar.



RSS 2.0